Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon6.php on line 17
zöld üzlet - zoldut - sokoldal.hu

zöld üzlet

Főoldal Üzlet Videók Linkek Kapcsolat Galéria
A Lakossági Carbon Credit vásárlás egy viszonylagosan új lehetőség. Aki ebben a programban üzletileg is érdekelté akar válni, annak lehetősége van arra, hogy részt vegyen a zöld vállalkozások fejlesztésében.

A zöldfarm végzi a környezetre ártalmatlan, CO2 kibocsátásmentes tevékenységét, pl. elektromos áramot állít elő. Az ENSZ jóváírja a kibocsátásmentes környezetvédő teljesítménye alapján a Carbon Crediteket. 

Azokat a résztvevőket, akik csatlakoznak a cég gondolatiságához - azaz semlegesíteni szeretnék saját karbon lábnyomaikat - anyagilag is érdekeltté teszi ez a vállalkozás.

Nyilván a misszió mögött az üzleti haszonról sem szabad megfeledkeznünk.

 zoldut

Hogyan tudunk pénzt keresni ebben a network marketing rendszerben, ami a maga nemében egyedülálló, hiszen a világon először értékesítünk hálózatos formában ú.n. zöld termékeket, és mindezt Magyarországról indítva?

Egyértelmű, hogy csak a „zöld” beruházások segíthetik a megfelelő klíma visszaállítását! Légy te is részese a Karbon Kredit kereskedelemnek! Ezzel:

* A nyugdíjpénztárak helyett olyan biztonságos és környezettudatos módon gyarapíthatod a megtakarításaidat, amellyel NEM mások vesztesége árán jutsz passzív jövedelemhez,

* Olyan munkával tudsz pénzt keresni, amely szó szerint mindenki életminőségét javítja

Regisztrálj klub oldalunkra, hogy minél több információd legyen a „HOGYAN”-ról!www.zoldut.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!